Close

Login

Close

Inregistrare

Close

Recuperare parola

Harry Potter Trials

Rata medie:
0
5
(0 voturi)
4.9
Excelent

Harry Potter Trials este o experiență captivantă în lumea magiei și aventurii, adusă la viață printr-o cameră escape room extrem de bine realizată. Încă de la început, atmosfera te transportă în universul magic al lui Harry Potter, cu detalii minuțios concepute pentru a recrea farmecul și misterul acestui univers.

Puzzle-urile și provocările din camera escape room sunt ingenioase și bine integrate în poveste. Fiecare element pare să aibă un scop precis și contribuie la fluxul captivant al jocului. De la descoperirea secretelor din lumea magică la rezolvarea puzzle-urilor bazate pe cunoștințe specifice din seria Harry Potter, fiecare pas în această cameră te face să te simți ca și cum ai fi în mijlocul unui roman captivant.

Designul camerei este impresionant, cu atenție deosebită acordată detaliilor și decorului. Fiecare colțișor este plin de elemente care te fac să te simți cu adevărat în Hogwarts. Atmosfera magică este întărită și de sunetele și efectele speciale bine gândite care te înconjoară pe tot parcursul jocului.

Echipa din spatele Harry Potter Trials a făcut un efort remarcabil pentru a aduce la viață universul lui J.K. Rowling într-un mod interactiv și captivant. Este o experiență perfectă pentru fanii seriei, dar și pentru cei care doresc să se bucure de o aventură escape room cu elemente de magie și mister. Recomand cu căldură această cameră escape room tuturor celor care își doresc să trăiască magia Harry Potter într-un mod unic și captivant.

Preturi :
Preț fix 60 lei per persoană
Studenti 40 lei persoana de luni pana vineri minim 3 persoane
Pret party se negociaza telefonic

Parerea noastra:
In curand……..

Contact:
Adresa : bdul DACIA nr. 130 sector 2 Bucuresti;
Nr. tel: 0722240561;

Average Rating:
0
5
Your Rating:
0
5
A mininum rating of 0 is required.
Please give a rating.
Thanks for submitting your rating!

  Lasa un raspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

  Your Rating:
  0
  5
  A mininum rating of 0 is required.
  Please give a rating.
  Thanks for submitting your rating!

  Vă mulțumim că ați trimis comentariul!